Δράσεις προβολής

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα – 3-4-5/2/2023

cpigfeed

Το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το Κρέας και τα Προϊόντα του» είναι πλέον ως θεσμός, ο μοναδικός που συνενώνει όλες τις ενεργές επιστημονικές δυνάμεις που ασχολούνται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής κρέατος, από την ελλειμματική πρωτογενή παραγωγή, την μεταποίηση που γνωρίζει άνθιση, μέχρι και τη διάθεση στην κατανάλωση.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia 2023 και οργανώθηκε από το περιοδικό Meat News σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη 3 – 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αίθουσα «Ολυμπιάς».

Το Meat News, ως οργανωτής του Συνεδρίου, εγγυάται την επιτυχία του, στηρίζοντας το έργο της Επιστημονικής Επιτροπής που συγκροτείται υπό την άοκνη προεδρία του καθηγητή Σπύρου Ραμαντάνη.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν να δοθεί βήμα σε όλους τους επιστήμονες, τους φορείς, τα Τμήματα και τις Σχολές των ελληνικών Πανεπιστημίων για να παρουσιάσουν τα νεότερα αποτελέσματα ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των ακόλουθων φορέων: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος, Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 
10/12/2021

Tην Παρασκευή 10/12/2021 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του έργου CPigFeed από την ομάδα του ΕΚΕΤΑ, στο πλαίσιο της 2ήμερης Συνάντησης CIRCLab Camp για την Κυκλική Οικονομία και τη Βιομηχανική Συμβίωση στη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων, που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου ‘CIRCLE Interreg Adrion: Κυκλική Καινοτομία και Ανθεκτικές Πόλεις στην περιοχή της Αδριατικής Θάλασσας’ που υλοποιείται από την Ανατολική Α.Ε.

Παρουσίαση (pdf)

Μετάβαση στο περιεχόμενο